Esküvő

A tökéletes kültéri esküvőhelyszínt keresed? AKültéri esküvő, tóparti esküvő környezetnek és szolgáltatásainknak köszönhetően ideális esküvőhelyszínt tudunk nyújtani a házasulandó párok részére. Az egyedülálló zöld környezet alkalmas akár egy tóparti esküvő lebonyolítására is.

Helyszíni esketés, szálláslehetőség egy helyen.

Helyszíneink:
Csónakház
Tó Park Terem
Panoráma terem

Kiemelt ajánlatunk:

November 1-március 31. között, illetve vasárnaptól csütörtökig tartó napokra egész évben extra kedvezményt biztosítunk az esküvő végösszegéből (étel és ital), kivéve kiemelt dátumok, hosszú hétvégék és azelőtti napok.

Rólunk mondták:

Sziasztok!

Még egyszer nagyon nagyon köszönjük, hogy ennyire nyitottan áltatok hozzánk, minden kérésünket teljesítettétek és hogy ennyire kifogástalan, magas szintű szolgáltatást kaptunk.

Egészen megható volt, ahogy mindenki azon dolgozott, hogy tökéletes legyen minden. Tényleg otthon éreztük magunkat nálatok, mert mindenki úgy leste a kívánságainkat, mintha elkötelezett személyes kapcsolata lenne velünk, senkin nem azt éreztük, hogy “csak” munkáját végzi, hanem őszinte lelkesedést és elkötelezettséget. Ritka és szuper élmény volt. Nem tudom hogy csináljátok ezt ekkora dömping mellett, de azt hiszem ez a profizmus. 🙂

Nem tudom, hogy más esküvőn hogy van, nekünk ez volt az első (és remélhetőleg az utolsó is), de a gratulációnál nagyon nagyon sokan külön megjegyezték, hogy mennyire csodás a helyszín és mennyire kedves mindenki.

Az ételekről is ódákat zengtek, tényleg egyetlen apróságra sem érkezett panasz vagy negatív vélemény.

Igyekszünk vinni a jó híreteket és biztosan visszatérünk még hozzátok.

Nagyon nagyon jó munkát Nektek és kívánjuk, hogy minden nálatok házasodó pár olyan boldog és elégedett legyen, mint mi.

Dóri és Marci

 

Szia Imola!

Nagyon jól sikerült az esküvőnk szombaton, minden úgy volt, ahogyan elterveztük!

Az összes vendég véleménye, hogy a hely választásunk csillagos 5-ös! 🙂 Az ételek nagyon-nagyon finomak voltak, egytől egyig! A padlizsánkrémmel töltött paradicsom nagyon kapós volt, azt mindenki kiemelten dícsérte! 🙂 A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt, szeretnénk kiemelni a szőke hajú kolléganőtöket az ital pultnál és a magas, fiatal fiút (sajnálom, hogy a nevüket nem jegyeztem meg), szóval ők különösen kedvesek voltak, le a kalappal előttük. 🙂

Köszönjük a szervezést és a fáradalmakat!

Jövőre az első házassági évrdulónkon biztos a Nádasba megyünk! 🙂

Ajánlani fogunk Titeket mindenkinek!

Még egyszer köszönünk mindent, további sikeres, jó munkát és sok-sok esküvő szervezést kívánunk! 🙂

Üdv.,
Zsani & Krisztián

 

 

Felmerülő kérdéseikkel, igényeikkel, illetve egy személyes találkozó céljából forduljon hozzánk bizalommal:

Bíró Csaba

Mobil: +36 70 3134770
E-mail: birocs@nadaspihenopark.hu

Amennyiben e-mailben történt megkeresésükre 72 órán belül nem kapnak kollégáinktól választ, úgy kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül.

Esküvői képek megtekintése a Galéria menüpontban!